Weekendtas Heren

WEEKENDTAS HEREN KOPEN

Weekendtassen, oftewel een reistassen zijn er in verschillende soorten en maten. Dus wij begrijpen dat het lastig is voor een man om de ideale tas te vinden. Maar wat is eigenlijk de ideale reistas voor een man? Is dat een grote, kleine of juist stijlvolle tas?

Brothers Bag weekendtas

De heren weekendtas van het merk Brothersbag is uniek, stijlvol en kleurrijk. Met een ideale afmeting 44 x 28 x 22 cm kan deze tas mee als handbagage het vliegtuig in. Ook zijn er meerdere opberg mogelijkheden aanwezig aan de binnenkant van de tas.

Leren weekendtas

Een leren weekendtas, ook wel leren reistas genoemd is kleiner dan een trolley of koffer, maar groter dan een handtas. Door gebruik te maken van een reistas weten mannen dat er genoeg ruimte is voor een 1-3 dagen durende reis. Vaak maken vrouwen gebruik van een trolley, terwijl een man meestal genoeg heeft aan een grote weekendtas. De tassen zijn met de hand gemaakt en van hoogwaardige kwaliteit leer.

Weekendtas heren nodig? Jazeker! Ook mannen maken gebruik van een tas om bagage mee te nemen, toch? Hoe breng jij anders een schoon overhemd, je laptop en nieuwe schoenen mee op een zakenreis of stedentrip? Precies, daarom heb je een reistas voor nodig. Hieronder is meer informatie te vinden over de stijlvolle en handgemaakte weekendtas heren van het merk Brothersbag.