Zwart mondkapje

Omschrijving

Deze zwarte mondkpajes zijn herbruikbaar en kunnen gewassen worden. Dit zwarte mondkapje is een one size fits all model voor volwassenen. Het zwarte mondkapje is flexibel en comfortabel. Verder kunt u door dit zwarte mondmasker gemakkelijk blijven ademen. Dus dit niet-medische mondkapje is gemakkelijk te gebruiken in het openbaar vervoer of in het vliegtuig. Vóór 16u besteld = volgende werkdag in huis.  

4.95

(3 klantbeoordelingen)

Beschrijving

Deze zwarte mondkapjes zijn herbruikbaar en kunnen gewassen worden. Dit zwarte mondkapje is een one size fits all model voor volwassenen. Het zwarte mondkapje is flexibel en comfortabel. Verder kunt u door dit zwarte mondmasker gemakkelijk blijven ademen. Dus dit niet-medische mondkapje is gemakkelijk te gebruiken in het openbaar vervoer of in het vliegtuig. Vóór 16u besteld = volgende werkdag in huis.

  • Wegens hygiënische redenen kunnen de zwarte mondkapjes niet worden geretourneerd.

 

Extra informatie

Gewicht 11 g
Kleur afwerking

Materiaal

katoen

3 beoordelingen voor Zwart mondkapje

  1. Miranda

    Mooie mondkapjes. Netjes gestikt, en ze passen goed! Helaas uitverkocht, dus nabestellen kan niet.

  2. Mark (geverifieerde eigenaar)

    Ziet er degelijk uit, maar zitten helaas te strak. Krijg er flaporen van (en heb een gemiddeld hoofd) dat wordt een nieuwe kopen, want ruilen mag niet.

  3. G. Havik (geverifieerde eigenaar)

    Fijne stof, inclusief neusklem en stelrubbertjes. En in tegenstelling tot de reactie van Mark hierboven zit het mondkapje bij mij prima, en ik heb een relatief groot hoofd.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zwart mondkapje

(3 klantbeoordelingen)

4.95