Hoe combineer ik mijn weekendtas?

Mannen die bruine leren weekendtassen dragen komen aantrekkelijk, robuust en chic voor de dag. De kleur bruin staat namelijk voor eerlijkheid, loyaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast roept de kleur bruin een positieve associatie op en geeft deze kleur karakter mee aan ieder outfit.  Helaas dient ieder man wel rekening te houden met de verschillende kleuren van bruin, zoals bijvoorbeeld diep donkerbruin, donkerbruin, middenbruin of lichtbruin. Middels een aantal basisregels wordt in dit artikel antwoord gegeven op de de vraag: “Hoe combineer ik mijn weekendtas?”

Weekendtas combineren met een kostuum

Allereerst is het belangrijk om stil te staan bij de kleur van jouw kostuum. Het is raadzaam om eerst een kostuum aan te schaffen en vervolgens op zoek te gaan naar een bijpassende weekendtas. Indien jij hebt gekozen voor een licht grijs kostuum, combineer deze dan met een donkerbruine weekendtas (zie de afbeelding hieronder). Indien jij hebt gekozen voor een donker grijs kostuum, combineer deze dan met een lichtbruine weekendtas.

weekendtas combineren met kostuum

Weekendtas combineren met schoenen

Daarnaast zijn er mannen die ervoor kiezen om hun leren weekendtas te combineren met een bijpassend paar schoenen. Ben jij iemand die graag wilt opvallen? Kies dan voor een wat fellere kleur. Houd jij van zekerheid? Ga dan gewoon voor een iets minder opvallende kleur, zoals hieronder weergegeven.

Weekendtas combineren met een dagelijks outfit

Je kunt jouw dagelijkse outfit gemakkelijk combineren met een lederen weekendtas. Zo kun je bijvoorbeeld een donkerbruine leren weekendtas prima combineren met een zwart leer jasje voor een casual look.

weekendtas combineren met een casual outfit

Weekendtas combineren met bijpassende heren accessoires

Vanzelfsprekend zijn er ook mannen die ervoor kiezen om een leren riem te combineren met een bijpassend paar leren schoenen. Ook hier kan weer een onderscheid gemaakt worden tussen twee verschillende soorten types. Mannen die van zekerheid houden, kopen schoenen in dezelfde kleur als de riem en mannen die graag willen opvallen kopen schoenen en een riem in een andere kleur.

Weekendtas combineren met bijpassend accessoires

Kleuren combinaties donkerbruine leren weekendtassen

  • Donkerbruin leer in combinatie met de kleur blauw (navy)

Weekendtas heren bruin met blauw

  • Donkerbruin leer in combinatie met de kleur groen (army)

Weekendtas heren bruin met groen

  • Donkerbruin leer in combinatie met de kleur rood (cherry)

Weekendtas heren bruin met rood

Lees meer:

Hoe combineer ik mijn weekendtas?

Hoe combineer ik mijn weekendtas?

Mannen die bruine leren weekendtassen dragen komen aantrekkelijk, robuust en chic voor de dag. De kleur bruin staat namelijk voor eerlijkheid, loyaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast

Lees verder »